Clam contra Ferrariman pels vídeos on ataca el col·lectiu ciclista

El polèmic usuari de xarxes arriba a assegurar que fa una marca cada cop que algun corredor pateix un accident greu, just pocs dies després de l’atropellament mortal de Marc Pimienta; la policia assegura que analitza les gravacions per si són constitutives de delicte

Xavier Caballol traient la presumpta marca d'un ciclista que ha sortit de l'UCI.
Xavier Caballol traient la presumpta marca d'un ciclista que ha sortit de l'UCI.

Ferrariman torna a estar al centre de la polèmica. Des de fa temps, un dels col·lectius que es troben en el seu punt de mira són els ciclistes. Els darrers dies, ha publicat vídeos atacant aficionats a aquest esport. En un d’ells arriba a assegurar que fa un senyal al seu cotxe cada cop que algú perd la vida a la carretera. Aquest darrer ha generat molta indignació a la xarxa, especialment per usuaris que recorden la mort ara fa uns dies de Marc Pimienta. Des de la policia s’assegura que s’estan analitzant les publicacions per si poder constituir un delicte.

Ho sigui o no, no es pot negar que el polèmic internauta segurament no ha triat el millor moment per fer aquestes publicacions. Justament, entre els usuaris de xarxes que més crítics s’han mostrat amb ell hi ha molts coneguts i amics de Pimienta. Cal recordar que qui fou entrenador de la FAE i seleccionador de la FAM va perdre la vida atropellat per un conductor que anava begut i borratxo. I a això, precisament, fan referència en els seus missatges.

Dos són els vídeos que han aixecat més indignació. En un d’ells, es veu al mateix Xavier Caballol aturant-se i sortint del cotxe per enfrontar-se -verbalment això sí- amb un ciclista per, presumptament, haver-se dirigit a la seva parella. La gravació s’ha penjat aquests dies, tot i que no és segur que els fets hagin ocorregut ara.

En l’altre vídeo de la polèmica es veu a Ferrariman eliminant una de les marques que, segons assegura, fa al seu vehicle cada cop que algun ciclista pateix un accident greu. Ho fa, indica, perquè l’han informat que un d’ells ha sortit de cures intensives. A la vegada, afirma que creu que no trigarà gaire a tornar-la a posar, ja que “arriba l’estiu” i “víctimes no en faltaran”.

No són pocs els usuaris de xarxes que han posat el crit al cel amb aquests missatges. I alguns han volgut avisar la policia per exigir que s’actuï. Des del cos d’ordre, s’apunta que “s’està treballant”. Fonts del servei consultades per Altaveu han posat en relleu que “s’estan analitzant les imatges” per detectar si realment són constitutives d’alguna actuació contrària a la llei.

Comentaris (31)

Trending