Cinc ferits en dos accidents al centre del país

El més aparatós, entre dos vehicles, ha estat a tocar de l’edifici ‘Embassy’ mentre que l’altre sinistre, entre un cotxe i una moto, ha succeït a la rotonda de la Dama de Gel

El vehicle policial d'atestats al costat de la moto, estacionada, implicada en el segon accident.
El vehicle policial d'atestats al costat de la moto, estacionada, implicada en el segon accident. p. c.

Cinc persones han resultat ferides de diversa consideració en dos accidents que hi ha hagut aquesta tarda en dos punts molt cèntrics del país. L’un a tocar de l’emblemàtic edifici ‘Embassy’, a la confluència entre el carrer Bisbe Iglesias i l’avinguda Meritxell i, l’altre, a la rotonda de la Dama de Gel, entre Andorra la Vella i Escaldes.

El primer i més aparatós ha estat el del carrer Bisbe Iglesias poc després de 2 de la tarda. Fins a cinc persones han resultat ferides. S’ha tractat d’un accident per col·lisió entre dos turismes -Mercedes Benz 271 CDI-, i -Suzuky Ignis 1.2 GLX-, tots dos amb matrícula del Principat, amb posterior atropellament d’una vianant. El conductor del Mercedes -un home resident de 59 anys-, el conductor i la passatgera del Suzuky -un home i una dona residents de 78 i 77 anys respectivament-, així com la vianant -una dona resident de 54 anys- han resultat ferits.

Els quatre ferits han estat traslladats al centre hospitalari i només un s’hi ha quedat en observació. Els altres tres han patit ferides molt lleus i han estat donats d’alta només atendre-les. El mateix que passarà amb el motorista ferit a la rotonda de la Dama de Gel. En aquest cas, el sinistre s’ha donat a 3/4 de 5 de la tarda entre un vehicle i una motocicleta.

En els dos casos, els xocs han produït una certa alteració en la circulació. Més significativa, ha estat la que s’ha donat arran del primer xoc, ja que ha calgut una major intervenció dels cossos i serveis d’emergència. En el segon cas, el trànsit, molt dens en l’hora que ha succeït, ha tingut una afectació poc rellevant.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending