Cinc fent el ruc de matinada amb el cotxe pel nucli antic d’Andorra la Vella i dos acaben detinguts

La policia ha hagut d’acudir al centre històric de la capital per les queixes d’uns veïns que alertaven d’un vehicle que estaria fent curses i causant soroll excessiu i avisant que el conductor podria estar sota els efectes de l’alcohol, com s’hauria confirmat

Un cotxe policial en un servei nocturn.
Un cotxe policial en un servei nocturn. POLICIA D'ANDORRA

Cinc joves al tomb de la trentena estaven enfilats aquesta matinada en un vehicle que prop de les 4 de la matinada pensaven que el nucli antic d’Andorra la Vella era un circuit automobilístic tot per ells. I tant han pitjat l’accelerador i tant enrenou han generat, que els veïns de la zona, sabedors que a les 4 de la matinada s’han de respectar uns mínims i que al volant no s’hi pot seure si el consum d’alcohol és excessiu, han acabat alertant la policia.

Total, que dels cinc ocupants del vehicle, dos han acabat detinguts. El conductor perquè els agents han pogut determinar -etilòmetre en mà- que les sospites veïnals eren fonamentades. I que el jove, de 26 anys, anava passat d’alcohol. De fet, duplicava, més o menys, el nivell màxim d’alcohol permès en sang per evitar la detenció, que no pas una multa. A més, també hauria donat positiu a drogues.

De fet, fa o no fa, tots els ocupants del vehicle presentaven un estat similar. Però en no conduir, no hi havia, entre cometes, cap problema. L’altre arrest s’ha produït perquè més o menys en iniciar-se el control, un altre dels quatre nois, conductor al marge doncs, ha mirat de desprendre’s d’un petitíssim embolcall de cocaïna i heus aquí que també se l’ha enxampat. En aquest cas, l’arrestat no hauria ni arribat a la Batllia. Se l’hauria alliberat abans.

Comentaris (7)

Trending