El ‘cas Techer’ s’enverina: implicats en l’afer denuncien amenaces

Alguns dels principals denunciants de les suposades activitats fraudulentes de To The Top lamenten trucades atemoridores i fins i tot els danys soferts en un vehicle

El parabrisa del vehicle d'un dels afectats greument malmès.
El parabrisa del vehicle d'un dels afectats greument malmès.

El cas de la suposada estafa piramidal a través d’una societat andorrana (To The Top) vinculada a les inversions que tenen els viatges com a esquer s’embolica. I de quina manera. Per aquest afer hi ha processada i en arrest domiciliari l’administradora de dita societat, la resident francesa Catherine Techer. Els darrers dies alguns dels principals denunciants i alhora afectats per la presumpta estafa haurien rebut amenaces telefòniques i fins i tot en un cas el vehicle d’un dels implicats hauria aparegut amb importants danys.

Els afectats tenen intenció de denunciar la situació davant les jurisdiccions corresponents -de moment ho han publicitat per deixar constància dels fets- ja que res del succeït no s’hauria comès a Andorra, aparentment. Amb tot, com a mínim la ruptura dels vidres del vehicle d’un dels principals denunciants del suposat frau, comesa en una urbanització residencial d’un municipi de la província de Girona, sí que ha estat comunicada al batlle instructor de la ‘causa Techer’.

Catherine Techer en un dels seus muntatges per captar inversors.

Relacionat

La Batllia amplia la investigació del ‘cas Techer’ a d’altres col·laboradors i suposats afectats

Malgrat que no hi ha elements indubtables que lliguin els casos d’atemoriment a l’entorn de To The Top, es dóna el cas que als tres afectats només els vincula, suposadament, la seva participació en la inversió piramidal. I el fet d’haver poc o molt denunciat el perjudici sofert arran de les aportacions fetes i no haver rebut, suposadament, allò que la societat i Techer s’haurien compromès a abonar.

Per a més inri, segons les fonts consultades, l’home el vehicle del qual hauria aparegut amb els vidres trencats dins mateix del recinte residencial i sense que s’hagués furtat res, fa pocs dies que va acudir al Principat a declarar en la causa oberta contra Techer i hauria aportat més elements que podrien anar en contra de la processada alhora que, també, hauria facilitat al batlle instructor identitats de persones suposadament perjudicades pel projecte inversor lligat als viatges.

vidre trencat
Un vidre lateral trencat.

 

Comentaris (7)

Trending