Un camió provoca un vessament al costat de la frontera del riu Runer

A la zona s’han desplaçat tres dotacions de bombers des de la caserna de Santa Coloma que treballen pe netejar el material que s’ha filtrat a la via

Neteja del vessament prop de la frontera del riu Runer.

Els bombers han hagut d’intervenir aquesta tarda per netejar un aparatós vessament que ha causat un camió a la carretera general 1, molt a prop de la frontera del riu Runer. Tres dotacions provinents de la caserna de Santa Coloma treballen per solucionar el problema, que ha generat petites retencions de trànsit, en els dos sentits de circulació.

Els fets han tingut lloc poc després de les set de la tarda. Segons les fonts consultades per Altaveu, la fuita l’hauria provocat un camió que, justament, a un taller de la zona. Encara no se sap el motiu, però ha deixat un llarg tram de carretera afectat pel vessament. De fet, la zona on s’està actuant és la situada entre dues rotondes, la més propera al punt fronterer i la que dona accés a la depuradora sud.

SAM 5593
Agents dels bombers fent tasques de neteja de la via. Toni Solanelles

A la zona s’han desplaçat tres dotacions de bombers des del parc de Santa Coloma. Els treballs de neteja estan provocant petites complicacions de trànsit, tot i que sense passar d’un alentiment de la marxa en els dos sentits de circulació.  

Comentaris (1)

Trending