Trobat sa i estalvi a l’entorn de Ràdio Andorra el turista perdut a Andorra la Vella

L’home, de 78 anys, que aquesta tarda se li ha perdut la pista ha estat trobat, desorientat, a Encamp, gairebé tres hores més tard

L'home desaparegut en una imatge molt recent.
L'home desaparegut en una imatge molt recent.

No ha anat més enllà d'un ensurt, fort, però sense mals majors. El turista, de 78 anys, del qual s'havia alertat de la seva desaparició ha estat trobat vers les 18.35 a la zona de Ràdio Andorra, a Encamp, sa i estalvi. Des de les 16 hores, que els cossos de seguretat i emergències el buscaven, una recerca prematura pel fet de la demència que pateix, i que els han portat fins a la parròquia encampadana, on se l'ha trobat desorientat i sense saber on anava.

Han estat gairebé tres hores d'angoixa, però, finalment, el turista, de 78 anys, que el buscaven els cossos especials i d'emergència ha estat trobat sa i estalvi a uns quants quilòmetres d'on se li havia perdut de vista. En concret, l'home hauria caminat, sense saber cap on anava i desorientat, des de l'edifici administratiu de Govern a Andorra la Vella fins a la zona de Ràdio Andorra a Encamp, on finalment ha estat localitzat vers les 18.35 hores.

Tot ha començat poc abans de les 4 de la tarda, quan la dona, amb qui estava passejant i, per motius que no se saben, ha perdut de vista el seu home i ja no hi ha pogut contactar més; davant la situació ha contactat de forma immediata amb les forces de seguretat. El fet que sigui un visitant i, sobretot, que pateixi una demència que en facilitaria la desorientació, ha comportat que la recerca s'activés molt abans del que seria normal.

De fet, durant la tarda s’ha anat difonent, a través de les xarxes socials i telèfon mòbil, una imatge de l’home, presa just aquest matí per la dona mateix a Andorra la Vella, que han facilitat la seva identificació.

Comentaris (1)

Trending