Un 'botellot' als Cortals d'Encamp acaba amb els vidres d'una excavadora trencats a cops de pedra

Els fets han tingut lloc la matinada de dissabte a diumenge i han estat denunciats pel matí per diversos excursionistes que passaven per la zona

L'excavadora amb el vidre davanter trencat.
L'excavadora amb el vidre davanter trencat. Altaveu

Un 'botellot' la matinada d'aquest dissabte a diumenge ha acabat amb els vidres trencats d'una excavadora que estava aparcada perquè havia de fer uns treballs a la zona. Diversos excursionistes han denunciat els fets així com un veí, després de comprovar també que al voltant de la màquina hi havia restes d'ampolles, de menjar i de papers. La policia, que s'ha desplaçat al lloc dels fets, manté oberta una investigació. Una captació d'aigua que abasteix a la parròquia que hi ha al costat no s'ha vist afectada.

Els fets han tingut lloc a l'indret conegut com el Pic dels Orris i s'hi ha traslladat una dotació de la policia. Els darrers mesos s'ha constatat un augment de 'botellots' i de festes als Cortals d'Encamp i també en altres zones del país. Els controls de la policia han fet que les concentracions es facin cada vegada en indrets més allunyats dels centres urbans. Recentment ja va tenir lloc un 'botellot' en un aparcament exterior que està situat sota del Funicamp.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending