Borratxo fins a les celles colpeja un cambrer i acaba detingut per dur droga a sobre

L’agressor era client d’un conegut restaurant de la Rotonda, a Andorra la Vella, i ha muntat un altercat amb un dels treballadors, que molt probablement interposarà denúncia

Els fets han tingut lloc en un restaurant de la zona de la Rotonda poc abans de les 4 d'aquesta tarda.
Els fets han tingut lloc en un restaurant de la zona de la Rotonda poc abans de les 4 d'aquesta tarda. Toni Solanelles

Un turista notablement embriagat ha muntat aquesta tarda un important altercat en un conegut restaurant de la zona de la Rotonda d’Andorra la Vella, en el qual estava en qualitat de client. Per algunes desavinences el motiu de les quals no han transcendit, l’home, de mitjana edat, ha arribat a agredir un dels cambrers. L’arribada de la policia ha comportat que l’agressor hagi estat inicialment detingut per posseir una petita quantitat de droga.

Les fonts consultades han explicat que d’entrada, la raó primera de la detenció ha estat la troballa de l’estupefaent i, per tant, se li ha imputat un delicte contra la salut pública. No obstant, no es descarta imputar posteriorment algun que altre dany. Tot estava en funció de l’abast de les lesions -aparentment de no massa gravetat- que acabés acreditant el servei d’Urgències respecte de l’agressió al cambrer.

I és que en un moment donat de la disputa malauradament aguditzada per l’embriaguesa del client, aquest ha acabat proferint un cop de cap a l’empleat del restaurant. Ha estat davant d’aquest fet que s’ha activat la policia. Faltaven pocs minuts per a les 4 de la tarda. Una vegada duta a terme la detenció, com s’ha dit d’entrada per la droga, el cambrer agredit hauria mostrat la seva disposició a denunciar l’home pel dany sofert.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending