Bombers i policia rescaten un menor que s’havia llançat de matinada al riu

De 17 anys i amb trastorns de conducta ja coneguts, hauria protagonitzat un aldarull previ causant danys materials a la zona posterior de l’Estadi nacional i el poliesportiu d’Andorra després de mantenir diferències amb la parella

Una ambulància dels bombers.
Una ambulància dels bombers. T. S.

Bombers i policia han hagut d’intervenir aquesta passada matinada al tomb de la Borda Estevet i la part posterior de l’Estadi nacional i el poliesportiu d’Andorra, en un indret on dona al passeig del Riu, per rescatar un noi de 17 anys que s’hauria llançat de cap a l’aigua després de protagonitzar un aldarull previ causant danys en alguns punts de les instal·lacions esportives esmentades.

Ja fa temps, han assegurat les fonts consultades, que l’adolescent presenta trastorns de conducta que fan que s’alteri en ocasions més del que deuria. Aquesta matinada passada hauria acudit en una discoteca de la zona aparentment amb la seva parella, que és qui hauria avisat els cossos de seguretat. Suposadament els nois haurien consumit més del compte i com a mínim el menor s’hauria alterat en excés per motius que no han transcendit, però que probablement anirien lligats amb diferències en la relació que manté la parella.

Sia com vulgui el noi menor ha acabat a l’aigua i se l’ha hagut de rescatar presentant lesions per les quals se l’ha hagut d’atendre i traslladar a l’hospital encara que no presentaven una gravetat rellevant. Tot i haver-se tirat al riu, en ser apressat pels serveis d’emergència, continuava alterat, per la qual cosa se li ha hagut d’administrar un tipus de calmant. L’adolescent ha estat a l’hospital fins al tomb del migdia i posteriorment se li ha donat l’alta.

Una vegada més, i contra el parer d’una part de l’entorn del noi, els especialistes del SAAS no han considerat quedar-se’l ingressat per tal de procedir a estabilitzar-lo atès que segons les fonts no és la primera vegada que el nou presenta descompensacions que requeririen d’un tractament mèdic més exhaustiu. No són pocs malauradament els joves que per diverses circumstàncies acaben patint alteracions de naturalesa mental.

Comentaris (11)

Trending