Danys únicament materials en el foc del carrer Terra Vella

Els bombers han desplaçat dos camions des de la caserna de Santa Coloma i han pogut controlar de seguida la situació, malgrat l’ensurt patit pels veïns

Els bombers en el lloc de l'incendi.
Els bombers en el lloc de l'incendi. GABRIEL PÉREZ

El foc que s’ha declarat aquest migdia en un pis del carrer Terra Vella d’Andorra la Vella s’ha saldat, afortunadament, només amb danys materials. Tot s’hauria originat per l’escalfament d’un dels elements de la cuina de l’immoble. Per tant, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal en una intervenció que, això sí, ha suposat un petit ensurt per als veïns.

El succés ha tingut lloc passades les dues del migdia. En concret, era un primer pis del número 18 del carrer Terra Vella de la capital. Els habitants de l’edifici han vist que sortia fum per una de les finestres i han donat l’alarma.

Els bombers han desplaçat dos camions de foc des de la caserna de Santa Coloma. També s’han mobilitzat efectius del cos de policia i del servei de circulació, que han tallat la via al trànsit per facilitar la tasca del cos d’extinció.

Segons s’ha explicat des dels bombers, el foc hauria afectat principalment la cuina de l’habitatge. No s’ha hagut de lamentar, afortunadament, danys personals. Sí que s’haurien produït desperfectes materials a l’estança.

2345671 03 24 at 14.32.23
Fumera provocada per l'incendi

 

Etiquetes

Comentaris

Trending