Bombers enlaira l’helicòpter per apagar un foc de matolls rere l’Auditori a Ordino

(AMB VÍDEO) L’incendi presumiblement tenia l’origen en algun descuit en una trobada entre adolescents a la zona denominada del Castell del Moro en sortir de l’escola

https://youtu.be/XsTZ4yEY-s4

Dos camions de bombers -més el vehicle de comandament- i, especialment un helicòpter, treballen des de poc abans de les tres de la tarda en l’extinció d’un petit foc que crema matolls rere l’Auditori nacional, a Ordino. L’aparell ha fet diverses passades abocant aigua sobre les flames, de poca dimensió.

Aparentment, segons alguns testimonis presencials, un grup d’adolescents estarien fent alguna trobada després de sortir de classe a la zona denominada del Castell dels Moros i haurien acabat calant foc als matolls, que d’entrada no tenen cap interès ni tan sols paisatgístic. La proximitat amb la zona urbana i, especialment, amb el recinte cultural han fet neguitejar un pèl més, malgrat que l’impacte de l’incendi en cap cas ha estat important.

Fonts del cos d’ordre han explicat que la sortida de l’helicòpter respon al protocol previst per situacions com aquesta. I és que la zona més pròxima al lloc cremat és escarpada i es volia remullar per assegurar que les flames no s’estenien. El vehicle aeri ha fet un total de dues descàrregues, fet que ha contribuït a un control ràpid de la situació. Tot ha quedat, doncs, en un ensurt.

Comentaris

Trending