Aparatosa bolcada d’un vehicle a pocs metres d’on hi va haver l’atropellament mortal

L’accident ha passat vint minuts abans de les 5 de la tarda i ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa; el conductor ha quedat inicialment atrapat però no pateix lesions importants

Els bombers treballant ja sobre lloc.
Els bombers treballant ja sobre lloc.

Un vehicle Audi ha bolcat a l’altura del número 67 de l’avinguda Santa Coloma, molt a prop d’on hi va haver aquest dimecres un atropellament mortal, i el conductor i únic ocupant ha quedat atrapat inicialment en el seu interior. L’accident ha passat poc abans de 3/4 de 5 de la tarda i ha generat malauradament una notable expectació, amb diversos ciutadans intentant ajudar la víctima, que ha bolcat després de fer un cop de volant.

El sinistre ha obligat, d’entrada, a tallar l’avinguda a la circulació en els dos sentits. Els agents de circulació han hagut de desviar el trànsit per l’antic camí ral mentre que els bombers treballaven sobre el terreny per mirar d’excarcerar, inicialment, el ferit que, a priori, ha estat conscient en tot moment. De fet, una vegada extret de l’interior de l’automòbil i traslladat a l’hospital s’ha pogut comprovar que no patia lesions importants. El més rellevant, un tall a la mà.

El vehicle bolcat.
El vehicle bolcat.

El fet que hagi coincidit amb horari de sortida dels escolars dels centres educatius està generant un important col·lapse, també, pel centre del país. Igual o més que aquest dimecres. Sortosament, després d’estar una estona l’avinguda tallada en els dos sentits de la marxa, en poca estona s’ha pogut reobrir el de baixada. I una vegada incorporat el vehicle i estacionat en un lateral, després que els agents d’atestats hagin pogut fer les diligències pertinents i els bombers hagin netejat la calçada, en tres quarts d’hora s’ha retornat la situació pràcticament a la normalitat.

Abans de bolcar, aparentment, l’Audi accidentat ha topat amb dos vehicles estacionats -un BMW i un Seat- que han sofert alguns danys materials. El fet que el sinistre hagi coincidit en un lloc molt similar al de l’atropellament d’aquest dimecres està fent que el veïnat tregui foc pels queixals i es demani què caram està passant en una zona on ja fa temps que es reclama més atenció a nivell de mobilitat.

Imatges: ALBA LLACUNA / XARXES

Comentaris (7)

Trending