Una batussa a Ransol acaba amb un ‘controlat’ per la policia i un altre implicat a l’hospital

Dues patrulles i una ambulància dels bombers s’han hagut de mobilitzar a mitja tarda per un altercat entre diverses persones que hi ha hagut a l’exterior d’una zona d’aparthotels

Una imatge del complex a l'exterior del complex on haurien succeït els fets.
Una imatge del complex a l'exterior del complex on haurien succeït els fets. ARXIU

Una batussa entre diverses persones a l’exterior d’una zona d’aparthotels al poble de Ransol, a Canillo, ha acabat amb un dels implicats controlat per la policia i, de fet, traslladat fins a les dependències de l’Obac i un altre dels contendents en l’altercat que s’ha hagut de dur fins al centre hospitalari per tal que fos atès al servei d’Urgències.

Inicialment, la baralla, que ha succeït poc abans de les sis de la tarda ha obligat a mobilitzar-se dues patrulles de policia i una ambulància dels bombers, que és la que s’ha fet càrrec de la persona agredida. Ja amb els agents sobre el terreny s’ha controlat el suposat agressor. Segons alguns testimonis, inicialment semblava que aquest marxava detingut.

Però segons les fonts oficials consultades, vist que les lesions de l’implicat agredit no han estat de la gravetat que d’entrada es pressuposava, finalment sols s’ha aixecat l’acta corresponent en relació dels fets i ara es traslladarà el cas a l’autoritat judicial perquè dicti el que consideri especialment en relació amb el suposat agressor.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending