Una batussa a pistes acaba amb un detingut

Tot i que els dos implicats en la discussió van marxar del lloc, a la tarda, un d’ells es presenta a les dependències policials, amb una lesió al teixit subcutani, que provoca l’arrest d’un home no resident de 39 anys per un presumpte delicte contra la integritat física i moral

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. Toni Solanelles

Una picabaralla entre dos esquiadors provoca que un d'ells acabi amb un cop de mà al nas amb una lesió una lesió subcutània que requereix tractament mèdic per i la detenció de l'altra part per un presumpte delicte contra la integritat física i moral.

La pràctica de l'esquí no sempre és tan tranquil·la com un mateix desitja. Les cues en els ginys mecànics o una pràctica esportiva que posi en perill a altres esquiadors pot provocar estires i arronses entre els usuaris dels dominis.

El passat 3 de març el servei de Policia va ser requerit per una baralla entre dos usuaris d'una estació d'esquí i que, aparentment, sense que es produís lesions en cap dels dos implicats. A més, tots dos van abandonar l'indret abans de l'arribada de les forces de l'ordre. Ja a la tarda, un dels participants, un home no resident de 46 anys, es presenta a les dependències policials indicant que en el transcurs d'una discussió amb un altre esquiador, aquest li hauria propinat un fort cop amb la mà a l'alçada del nas i li hauria produït una ferida que afecta el teixit subcutani i de la qual se'n deriva un tractament mèdic posterior.

Una vegada identificat, l’home no resident de 39 anys, és detingut al voltant de les set de la tarda a la localitat canillenca del Tarter per un presumpte delicte contra la integritat física i moral

Comentaris

Trending