Batussa conjugal després d’una dosi d’alcohol i somnolència

La policia va detenir aquest dilluns a la nit una parella que es va agredir mútuament després d’una agra discussió en un domicili de Prada Ramon, a Andorra la Vella

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

Sopar amb alcohol. I somnolència prèvia a una discussió que va acabar amb dos cònjuges detinguts per violència mútua, recíproca, en l’àmbit domèstic. Els fets van succeir aquest dilluns a la nit i els arrestos es van produir poc abans de la mitjanit. Aquest dimarts tots dos han passat a disposició judicial i almenys durant una temporada -si no es volen arriscar a ‘danys’ majors- no podran estar en contacte.

La batussa es va produir en un domicili de la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella. Després de sopar fora del domicili i l’home, de 42 anys i resident, haver consumit força alcohol, quan va arribar a casa es va quedar, suposadament, adormit al sofà. De cop i volta, la dona, també resident i de 31 anys, va despertar el seu company. A partir d’aquí es va iniciar una discussió que va passar de les paraules a les mans. Ella hauria esgarrapat l’home als braços i a la cara.

Aquest darrer va marxar cap a casa d’una filla, que en veure’l arribar amb les esgarrapades, sagnants, va trigar dos segons en alertar la policia. Una patrulla es va presentar en aquell domicili. En comprovar el fet, una altra patrulla va acudir al lloc on havien succeït els fets. Finalment, els agents van decidir detenir la dona per la causació evident de les esgarrapades sagnants i l’home també va ser arrestat perquè la dona presentava blaus als braços.

Comentaris

Trending