Tres detinguts per colpejar en grup un jove

L’agressió es va produir arran d’una discussió a un carrer del centre d’Encamp que va pujar de to i va degenerar en una baralla a cops de puny i el control de tres residents, un de 19 anys i dos de 20

Un cotxe de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un cotxe de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Una batussa entre diverses persones va acabar ahir al matí amb fins a tres detinguts a Encamp. La policia va haver d’intervenir després que el que inicialment era una discussió pugés de to i acabés degenerant en agressions físiques cap a un quart jove. Els participants van passar de les paraules als fets i van estomacar-se a cops de puny contra la víctima, que va patir diferents lesions.

Els fets van tenir lloc al mig del carrer, al centre d’Encamp, i van provocar, lògicament, l’alarma dels veïns. Passaven, de fet, pocs minuts de les vuit del matí. Ràpidament, es va avisar el cos d’ordre que es va presentar a la zona i va poder aturar la baralla. A la vegada, va controlar tres persones que van ser portades cap al despatx de policia.

En concret, els detinguts són tres joves residents. Un, de 19 anys. Els altres dos, de vint. Tots tres haurien mantingut en un principi una discussió verbal amb un altre noi. Fos pel que fos, l’ambient es va escalfar i va degenerar en l’agressió.

Tots tres van acabar causant lesions de consideració a la víctima. Ara, afronten càrrecs com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral.

Comentaris (6)

Trending