Baralla de parella arran que de compartir sense permís imatges i vídeos a xarxes socials

Dona i home van ser detinguts divendres de matinada per agredir-se mútuament a conseqüència de la forta discussió que van mantenir al seu pis

Comentaris

La dona va compartir imatges a les xarxes socials.
La dona va compartir imatges a les xarxes socials.

La policia va detenir el passat divendres un home i una dona, tots dos parella, que havien protagonitzat una baralla al seu domicili. La discussió va esclatar arran que ella li agafés el mòbil i compartís imatges i vídeos a les xarxes socials. Dies abans, també s’havia controlat un altre home per agredir la parella al carrer.

La matinada del divendres, el cos d’ordre va haver de personar-se a un pis d’Andorra la Vella. Allà s’havia produït una forta discussió entre la parella que hi vivia, tots dos de 45 anys. La situació va acabar degenerant en una agressió mútua.

El motiu de tot plegat, segons va poder constatar la policia, és que la dona havia agafat el mòbil de l’home. Sense el seu permís, va compartir amb l’aparell vídeos i imatges a una xarxa social. Ara, tots dos han d’afrontar càrrecs pels delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. A la dona, a més, se l’imputa un altre contra la intimitat.

No és l’única intervenció en aquest àmbit que va fer el cos d’ordre la setmana passada. Dimarts, un ciutadà va denunciar com un home havia agredit l’exparella al carrer, a Escaldes-Engordany. Un cop rebut l’avís, es va iniciar la seva recerca i se’l va acabar detenint quan es trobava, justament, a les dependències policials de la Massana.

Etiquetes

Comentaris

Trending