Baralla entre dos conductors al costat de la rotonda del quilòmetre zero

La policia ha intervingut alertada per diverses trucades però en arribar al lloc només quedava un dels dos protagonistes de la disputa, al qual han controlat sense arribar a detenir

Els fets han tingut lloc poc abans de la rotonda del quilòmetre zero.
Els fets han tingut lloc poc abans de la rotonda del quilòmetre zero.

La policia ha hagut d’intervenir aquesta tarda per posar fi a una baralla entre dos conductors que s’ha produït a la carretera general 1, molt a prop de la rotonda del quilòmetre zero. Alertats per testimonis presencials de la batussa, cap al lloc dels fets s’han desplaçat patrulles del cos d’ordre, avisades per diversos ocupants d’altres vehicles, que patien les retencions conseqüència de la discussió pujada de to. Al final, però, tot s’ha saldat sense cap detenció.

Els fets han tingut lloc pels volts de les set de la tarda. El motiu exacte de l’esclat de la baralla no ha transcendit, però sí que un i altre conductor han acabat baixant dels seus cotxes, quan es trobaven una mica abans de la rotonda del quilòmetre zero. De les paraules s’ha passat a les empentes davant l’astorament dels testimonis de la peculiar disputa.

Una batussa que, a més, ha acabat provocant retencions a la zona. I, de retruc, un considerable volum de trucades al telèfon de la policia avisant de la situació. Ràpidament, s’han mobilitzat diverses patrulles que s’han apropat a la zona. Allà, però, ja només quedava un dels participants en la baralla. L’altre ja havia marxat.

La policia ha volgut controlar i identificar l’altre conductor, a banda de demanar-li explicacions pels fets protagonitzats. Tot i això, i segons les fonts consultades, l’home no ha estat detingut.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending