Desplegament per un foc de xemeneia en un cèntric immoble de l’avinguda Carlemany

Dues dotacions dels bombers més el vehicle de comandament s’han desplaçat fins a la zona de l’hotel Les Closes per controlar la fumera que sortia al tomb de les 8 de la tarda, però no ha calgut fer cap evacuació i fins i tot es permetia l’accés a l’establiment hoteler

https://www.youtube.com/watch?v=D4ETnMcOUuY

Els bombers s’han mobilitzat aquesta tarda després de rebre un avís per un possible incendi al bell mig de l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany. L’alerta s’ha rebut poc després de les vuit del vespre pe la fumera que desprenia la xemeneia d’un bloc de pisos que queda a tocar de l’hotel Les Closes. Tot i l’expectació generada en una hora de força tràfec ciutadà tot i que començava a ploure, l’incident ha quedat en un ensurt.

L’avís s’ha rebut quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre i ràpidament s’han mobilitzat almenys tres vehicles del cos de bombers, provinents del parc central de Santa Coloma. El camió escala, un segon vehicle d’intervenció i el cotxe de comandament. També s’han apropat al lloc dels fets efectius del cos de policia i dels agents de circulació de la parròquia, que han acordonat la zona per evitar que ningú prengués mal. Després d’un primer acordonament més ampli, s’ha reduït per facilitar també la circulació dels vianants.

Amb l’escala un parell de bombers han accedit fins a la xemeneia protagonista de l’ensurt per sufocar el petit foc que hi hagués i per assegurar-se que no revifés. Donada la poca perillositat del fet no ha calgut desallotjar ningú i fins i tot els bombers han permès els turistes que arribaven o que ja hi estaven allotjats, accedir a l’hotel que queda just a tocar de l’edifici d’on sortia la fumera.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending