L’avaria d’un camió al Km 0 causa importants retencions a l’avinguda Tarragona

El radiador del vehicle s’ha trencat i els bombers han hagut d’anar a assecar el líquid que ha desprès a la carretera

Comentaris

https://youtu.be/2D8Z4xKaNSo

L’avaria soferta per un camió aquesta tarda a l’altura de la rotonda del Km 0, entre Andorra la Vella i Escaldes, ha causat notables retencions a l’avinguda Tarragona en sentit ascendent. Al caos circulatori també hi han contribuït les obres que s’estan fent a la zona i entorns i la regularització semafòrica.

L’incident ha tingut lloc poc després de les 6 de la tarda i l’anomalia viària s’ha allargat molt més d’una hora. El vehicle en qüestió ha trencat el radiador i això ha fet que desprengués el líquid que permet l’engranatge d’aquesta peça automobilística barrejada amb oli. Els agents de circulació d’Andorra la Vella han hagut de mobilitzar els bombers perquè acudissin a llançar l’absorbent necessari per eixugar la taca i evitar més ensurts.

Alhora, amb posterioritat una altra cabina ha hagut d’acudir al lloc per enganxar el remolc i treure’l del lloc per anar normalitzant la situació. Tot plegat ha comportat una notable revolada en un punt i en una hora d’afluència important. I encara bo que amb la davallada de mobilitat per l’absència de turistes no hi havia ni de bon tros el trànsit que hi hauria pogut haver un altre dia de febrer qualsevol.

Comentaris (2)

Trending