L’aturen per no dur mascareta i l’acaben detenint per portar una navalla prohibida

El jove va plantar cara als agents de policia que li van cridar l’alto per no anar degudament abillat en relació amb les mesures per evitar la propagació del coronavirus

Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella.
Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Mascareta no; navalla, sí. La policia ha detingut els darrers dies un jove resident al Principat que inicialment va aturar per aixecar una constatació per una infracció en matèria sanitària pel fet de no dur posada la mascareta i, al final, va acabar arrestat i conduït al despatx central de la carretera de l’Obac una vegada se li va descobrir que portava al damunt un arma que no està autoritzada.

Segons les fonts consultades, els fets van succeir dimecres al vespre. Els membres d’una patrulla de seguretat ciutadana van observar com un jove no portava posada la mascareta. I en el marc de l’increment dels controls que s’estan duent a terme per garantir que es respecten les mesures per evitar la propagació del virus, li van cridar l’alto. La intenció inicial era aixecar acta de la constatació de la infracció.

És a dir, es posava en marxa l’expedient sancionador que ha d’acabar avalant l’autoritat sanitària. Però el jove va plantar cara, va començar a desafiar els agents i aquests van haver de prestar més dedicació del que pretenien, identificant el jove i procedint a escorcollar-lo, localitzant-li a sobre una navalla tipus papallona de port il·legal. Per aquest motiu va ser detingut.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending