Arribar a casa més tard del convingut va ser l’origen de la pallissa de la mare al seu fill menor

La dona, de 38 anys i progenitora d’un altre nen d’un parell d’anys, hauria negat de principi a final els fets, però l’infant, que va ser ‘atès’ per un veí que el va trobar tremolós cridant a l’escala, presentava signes evidents del colpeig

Un vehicle policial estacionat en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial estacionat en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La mare detinguda per colpejar suposadament de forma reiterada un dels seus fills menors hauria actuat de forma agressiva i fora de mida com a resposta al fet que l’infant hauria arribat a casa més tard del convingut després d’anar a jugar a futbol. La dona havia de passar a disposició judicial aquesta tarda de dilluns, després d’haver negat totalment els fets, com a mínim, en seu policial. Les marques a l’esquena i a un braç del menor, però, eren evidents.

El menor, d’onze anys però amb aparença de ser lleugerament més gran per la corpulència que té, hauria estat ‘rescatat’ per un veí de l’immoble on viu, en una de les localitats ordinenques, després que el noi sortís a l’escala cridant i demanant a la seva mare que deixés de pegar-lo. El veí -que hauria hagut de prestar testimoniatge en relació al que va viure i que hauria estat qui va advertir la policia- hauria trobat l’infant tremolós i amb un braç botit dels cops.

Després s’hauria descobert, suposadament, que l’esquena també estava marcada de les fuetades rebudes. El noi hauria parlat de la utilització per part de la seva mare d’una mena de pal de fusta amb un extrem revestit de ferro, que és per on sobretot l’hauria colpejat. Les fonts consultades no ho han pogut confirmar del tot que es tractés d’una fusta de doma, però seria quelcom similar.

Dos vehicles policials davant estacionades al tomb de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Una dona agredeix el seu fill d’onze anys amb una barra de ferro a Ordino

El veí va protegir el menor fins que va arribar a lloc una patrulla de policia i va detenir la dona, de 38 anys, i mare d’un nen més petit, d’un parell d’anys. En aquell moment, la parella de l’arrestada, padrastre del menor agredit i pare biològic del petit, estava treballant i, per tant, es trobava absent del domicili. La dona hauria intentat que l’infant colpejat es desdís del fet d’anar a buscar suport, d’haver demanat auxili, per l’escala. Però no hi va ser pas a temps.

La detenció es va produir poc abans de 2/4 de 9 del vespre d’aquest passat diumenge. El menor hauria anat a jugar a futbol i havia de tornar a casa o bé amb autobús o bé amb algun altre company o conegut. En tot cas, ho hauria fet més tard del que hauria acordat inicialment amb la seva mare i d’aquí els cops fora de mida.

Comentaris (12)

Trending