Arriba a l’estació d’autobusos i marxa amb la furgoneta d’una empresa de transport de viatgers

El furt d’ús del vehicle no va durar massa estona ja que la policia va interposar-se a l’altura d’Encamp en el trajecte de la dona, que va acabar a l’àrea de salut mental de l’hospital

La furgoneta furtada durant una estona estava estacionada en les immediacions de l'estació d'autobusos.
La furgoneta furtada durant una estona estava estacionada en les immediacions de l'estació d'autobusos. Toni Solanelles

Encara no se sap ben bé què pretenia fer. El que sí que és clar és que una estona abans de la mitjanit, les alarmes van saltar a l’estació d’autobusos perquè algú havia furtat la furgoneta d’una empresa de transport de viatgers que normalment opera en aquell punt. El furt d’ús del vehicle no va durar massa estona. Tot just fins arribar a Encamp, on les patrulles alertades de la desaparició de la naveta la van poder aturar.

De fet, segons que han explicat diverses fonts, era molt complicat que pogués anar la dona, una no resident les intencions de la qual encara ara no se saben gaire, molt lluny amb un vehicle comercial i retolat d’una manera molt visible. Quan els agents que la van interceptar la van fer baixar del vehicle, de seguida es van adonar que la conductora fugaç no estava en els seus cabals. Fins a tal punt que legalment no van poder formalitzar una hipotètica detenció.

Ben al contrari, mentre uns agents retornaven la furgoneta a l’empresa que n’era titular -amb seu molt a prop de la mateixa estació de busos-, altres funcionaris traslladaven la conductora furtadora a l’hospital perquè se li fes el pertinent reconeixement psiquiàtric. L’anàlisi mèdica a salut mental hauria confirmat alguna que altra alteració.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending