Arrestades dues persones amb diferents quantitats de droga

A un jove de 18 anys li van trobar cocaïna, haixix i dues pastilles d’heroïna, mentre que un altre home va ser enxampat quan pretenia entrar al país amb 0,9 gams de la primera substància

Una de les detencions va tenir lloc a la frontera del riu Runer.
Una de les detencions va tenir lloc a la frontera del riu Runer.

La policia ha detingut aquest cap de setmana dues persones a qui va trobar en possessió de diferents substàncies estupefaents. En un dels casos, l’home controlat volia entrar al país amb una petita quantitat de cocaïna. En l’altre, a un jove se li van trobar fins a tres drogues diferents, incloent-hi dues pastilles d’heroïna. També s’han arrestat dues persones per conduir sota els efectes de tòxics.

Les dues detencions per possessió de drogues van tenir lloc dissabte. Així, a la Massana es va controlar un jove de tot just 18 anys. Duia a sobre fins a tres substàncies diferents: 0,7 grams de cocaïna, 7,5 d’haixix i dues pastilles d’heroïna.

L’altra intervenció es va fer a la frontera del riu Runer. La policia va aturar un vehicle i un dels seus ocupants portava 0,9 grams de cocaïna. Per tant, en el seu cas, se l’acusa d’intentar introduir droga al país. A la vegada, el conductor del cotxe va ser arrestat per donar positiu en la prova de substàncies tòxiques.

El dia anterior, divendres, el cos d’ordre havia arrestat un altre home, de 22 anys. Se’l va enxampar conduint amb el permís retirat. A més, va donar positiu en la prova de tòxic.

Etiquetes

Comentaris

Trending