Arrestada una parella de turistes que volia entrar al país amb petites dosis de cocaïna

Entre els dos no arribaven als dos grams de droga, però se’ls ha localitzat a la frontera del riu Runer i ara hauran de respondre per un presumpte delicte contra la salut pública

La detenció va tenir lloc a la frontera del riu Runer.
La detenció va tenir lloc a la frontera del riu Runer.

La policia ha detingut aquest matí una parella quan intentava travessar la frontera del riu Runer amb petites porcions de droga. En concret, l’home i la dona duien poc menys d’un gram de cocaïna. Tots dos hauran d’afrontar ara càrrecs per un presumpte delicte contra la salut pública.

Els fets han tingut lloc pel matí, quan els dos arrestats volien accedir al país des d’Espanya. A les instal·lacions duaneres se’ls ha aturat i s’ha procedit a l’escorcoll. El registre no ha trigat a permetre localitzar els embolcalls amb la substància estupefaent.

En concret, cadascú en duia un. Un total que no arribava a dos grams, però que a Andorra ja suposa un delicte, més quan s’intenta introduir al país. De fet, les fonts consultades apunten que, bàsicament, era una parella de turistes que venien a passar el cap de setmana i que la duien a sobre, bàsicament, per consum propi aquests dies.

Tots dos, doncs, han estat detinguts. En unes hores hauran de passar davant el batlle de guàrdia i afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la salut pública.

Etiquetes

Comentaris

Trending