Aparatós accident de trànsit amb una ferida lleu al centre d’Andorra la Vella

Un turisme ha pujat a la vorera i ha acabat topant contra la cantonada d’un edifici de la zona de Prada Ramon tot i que només s'han de lamentar danys materials i una víctima amb lesions d'escasa consideració

Aparatós accident de trànsit a Andorra la Vella

Un aparatós accident de trànsit ha tingut lloc fa escassos minuts al centre d’Andorra la Vella. Per causes que encara s’han d’investigar, un cotxe ha envaït la vorera i ha acabat picant contra la cantonada d’un dels edificis. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt amb danys materials i amb una dona ferida de caràcter lleu.

L’accident ha succeït cap als volts de la una del migdia, en ple centre del barri de Prada Ramon. En concret, a la cantonada entre els carrers Pere d’Urg i Callaueta. En ell s’ha vist implicat un únic turisme que, per motius que ara s’hauran d’investigar, ha acabat pujant sobre la vorera i topant de forma forta contra la cantonada d’un edifici.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat efectius dels agents de circulació de la capital i també una ambulància per atendre una dona, de 51 anys, que ha patit ferides lleus. A més, hi ha el fort ensurt que ha provocat el sinistre entre veïns i comerciants de la zona així com entre els turistes que s’hi trobaven passejant a prop.

Algunes fonts apunten que  l’accident s’hauria produït quan la conductora del vehicle el volia retirar de la zona de càrrega i descàrrega on l’havia estacionat. Segons hauria explicat, una de les sabates se li hauria quedat enganxat en l’accelerador i això hauria provocat que el cotxe sortís disparat cap a la vorera.

Comentaris (4)

Trending