Detingut el conductor de l’accident al Funicamp per alcoholèmia i circular amb permís retirat

El vehicle va bolcar a la rotonda i va provocar danys materials i ferides de poca importància en la persona implicada, que era l’únic passatger

A

A. Llacuna || P. Candel

Comentaris

El cotxe bolcat a la rotonda del Funicamp.
El cotxe bolcat a la rotonda del Funicamp.

La passada nit un vehicle va donar un bon ensurt a la rotonda del Funicamp. Al volt de les 22:30 hores, un conductor bolcava el cotxe que conduïa i provocava danys materials. A més, ell mateix va haver de ser traslladat a l’hospital per tenir ferides a causa de l’accident. Però, aquí no acaben les peripècies d’aquest home, que ha estat detingut per la policia en resultar positiu en alcoholèmia i en comprovar-se que tenia el permís retirat.

El conductor, per sort únic passatger al vehicle i únic implicat en l’aparatós accident, va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell per fer-li el pertinent reconeixement mèdic i certificar que a les ferides no hi havia gravetat. En fer-li la policia el també pertinent control, es va comprovar que era positiu en alcoholèmia i que, a més, circulava amb el permís de conducció retirat. Per aquest motiu, va ser detingut per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

L’accident va ser d’una gran espectacularitat, però, per sort, les afectacions, més enllà de la detenció, han estat mínimes. El Volkswagen Golf, amb matrícula del Principat, va estar l’únic vehicle implicat i el conductor és un resident de 48 anys.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending