Un aparatós accident fa malbé tanques de l’aparcament comunal Valira

Per causes que els experts de la policia hauran de determinar, un Porsche matriculat a l’Estat espanyol s’ha encastat contra elements protectors del pàrquing

Comentaris

El vehicle accidentat.
El vehicle accidentat.

Un aparatós accident, que sortosament no hauria passat de danys materials, s’ha produït aquest vespre, al tomb de 2/4 de 10, en les immediacions de l’aparcament comunal Valira, a Andorra la Vella. Per causes que els experts de la policia en accidents de trànsit hauran de determinar, un Porsche matriculat a l’Estat espanyol i conduït per un jove resident al Principat s’ha encastat contra les tanques exteriors que hi ha entre l’esmentat pàrquing i un de privat que correspon al centre comercial que hi ha immediatament al costat.

El conductor ha pogut sortir del vehicle sense majors problemes. Això sí, tant el cotxe com les tanques de l’aparcament han quedat força malmesos. En el moment que ha passat el sinistre no només la calçada estava molla sinó que, a més, plovia. Caldrà veure si hi ha hagut alguna mena de confusió en voler accedir a l’aparcament o si entre la mullena de la via i la velocitat que portés el vehicle ha tingut quelcom a veure.

accident2
El vehicle poc després d'accidentar-se.

Mentre que una grua feia les tasques pertinents per retirar el vehicle de la zona on s’ha estavellat, agents de policia prenien anotacions i documentaven l’accident i tècnics i agents de circulació del comú d’Andorra la Vella encintaven la zona i hi posaven unes tanques provisionals per evitar que hi hagi un ensurt amb les persones que passin per l’indret on hi ha hagut el sinistre.

La grua carregant el Porsche accidentat.
La grua carregant el Porsche accidentat.

 

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending