Andorra la Vella acomiadarà aquest diumenge l’home implicat en l’accident de la setmana passada

L’autòpsia judicial ja s’ha realitzat a Barcelona i aquest dissabte el fèretre amb les restes d’aquest malaurat resident de 63 anys arriba al Principat per a una petita vetlla durant la tarda

Comentaris

La policia va acordonar la zona de l'accident.
La policia va acordonar la zona de l'accident.

L’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella acollirà aquest diumenge a les 10 del matí la missa funeral en record i acomiadament de l’home de 63 anys -José Muñoz Correa- que va morir aquest dimecres després de veure’s implicat, dimarts de la setmana passada, en un accident a l’avinguda Tarragona de la capital. Prèviament, durant aquesta tarda de dissabte, es farà una petita vetlla (de les 16 a les 20 hores) a les sales del Tanatori nacional.

El fèretre amb les restes d’aquest malaurat empleat d’un gran centre comercial de l’avinguda Meritxell hauria d’arribar aquest matí de dissabte al Principat després que s’hagi fet, a Barcelona, l’autòpsia judicial per mirar d’aclarir l’origen de les lesions que haurien resultat mortals. I si tenen connexió directa amb l’accident de la setmana passada o són independents del mateix. El que és clar, ara, segons que ha confirmat el SAAS, és que l’home, una vegada va entrar a l’hospital dimarts passat a la tarda ja no en va sortir.

Desplegament de mitjans dimarts de la setmana passada.

Relacionat

Mor a Barcelona el vianant implicat en un accident la setmana passada a l’avinguda Tarragona

Certament, el mateix hospital va informar poc després de l’accident, que mentre que el motorista implicat, de 34 anys i qui aparentment n’havia sortit amb pitjors conseqüències, s’hauria de quedar ingressat a l’UCI per fer un seguiment de les lesions costals, entre altres, el vianant que aparentment havia causat l’accident en creuar per on no tocava tenia ferides de poca rellevància.

En tot cas, ara se sap que l’home, de 63 anys, va romandre ingressat a l’hospital i després d’un TAC al cap, el divendres de la setmana passada, 5 d’abril, va ser enviat en helicòpter cap a l’hospital de Sant Pau, on el seu estat de salut va empitjorar fins a concloure amb una mort clínica que es va acabar confirmant, malauradament, dimecres amb una defunció que ha causat commoció, perquè l’home era molt apreciat a Andorra.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending