Mor a Barcelona el vianant implicat en un accident la setmana passada a l’avinguda Tarragona

Una autòpsia judicial haurà d’aclarir si la defunció ha estat causa de les lesions sofertes arran de l’atropellament que el mateix home, de 63 anys, havia provocat, o si va patir algun altre tipus de fallada posterior no vinculada al sinistre

Comentaris

Desplegament de mitjans dimarts de la setmana passada.
Desplegament de mitjans dimarts de la setmana passada. M. P.

El vianant de 63 anys que dimarts de la setmana passada es va veure involucrat en un accident a l’avinguda Tarragona poc després de les 6 de la tarda ha acabat morint en un hospital de Barcelona. Empleat en uns grans magatzems de l’avinguda Meritxell i d’origen espanyol, l’home aparentment no presentava ferides greus, al contrari del motorista que va intentar esquivar-lo i que, d’entrada, va ser qui en va sortir més malparat. De fet, s’està pendent d’una autòpsia judicial que hauria d’aclarir les causes exactes de la defunció.

Efectivament, aquell 2 d’abril, tant el vianant com el motorista van ser traslladats al centre hospitalari. Mentre que el conductor de la moto, de 34 anys, va quedar ingressat per ser atès de dolences en diverses costelles i en el lligament d’una cama, el vianant va ser donat d’alta hospitalària poc després. Uns dies després, el divendres 5, l’home es va tornar a trobar malament i va tornar a acudir a l’hospital. A priori, lligava el malestar que sentia a l’accident. Però això ho haurà d’aclarir l’autòpsia.

Els serveis mèdics atenent el motorista ferit.

Relacionat

Ferit un motorista en un accident a l’avinguda Tarragona

Perquè li van fer un TAC al cap que va revelar alguna patologia prou greu com perquè, gairebé d’immediat, se l’enviés en helicòpter cap a Barcelona, a l’hospital de Sant Pau. La situació de l’home ingressat al centre hospitalari català hauria anat empitjorant ja durant el cap de setmana i dilluns ja se’l donava pràcticament per clínicament mort fins que aquest dimecres se n’hauria certificat la defunció. El trasllat cap a Andorra està a l’expectativa de la prova forense judicial que s’ha de fer a Barcelona.

S’ha d’aclarir si el succeït pot tenir un lligam directe amb el sinistre de dimarts passat -l’home creuava l’avinguda Tarragona per un lloc que en principi no estava habilitat per a fer-ho i la moto va intentar esquivar-lo i d’aquí que es va acabar accidentant- o és producte d’una fallada tipus ictus que res no tingui a veure amb el sinistre, que el va fer anar per terra però en principi no li havia suposat lesions de rellevància.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending