L’‘amenaçador de la Taser’ va perseguir les seves ‘víctimes’ fins i tot en contra direcció

L’home va iniciar la persecució a la rotonda d’Erts després d’haver protagonitzat un altre incident a Escàs

Una pistola d'impulsos elèctrics similars a l'emprada pel detingut.
Una pistola d'impulsos elèctrics similars a l'emprada pel detingut. ARXIU

L’home que va ser detingut en les immediacions del Coll de la Botella la mitjanit de dimecres a dijous després d’amenaçar un grup de joves amb una pistola d’impulsos elèctrics, que es coneix habitualment amb el nom del seu principal fabricant, Taser, va protagonitzar una persecució fora de lloc dels esmentats joves i va arribar a circular fins i tot en contra direcció abans d’exhibir l’arma i fins i tot un pal de fusta. Aparentment no hi havia cap motiu que hagués dut l’home, de 50 anys, a seguir els nois.

Com ja va avançar l’Altaveu, el detingut, no resident d’origen cubà i que conduïa un BMW fosc matriculat a Espanya, ja havia causat un incident previ a Escàs. El detingut, que va passar a disposició judicial la tarda d’aquest dijous, causava diverses molèsties en veïns d’Escàs i Sispony. Suposadament, circulava amb la música del cotxe a tot drap. Un dels veïns li hauria recriminat el seu comportament i ja s’hi va enfrontar, proferint insults i amenaces verbals i tocant pirandó tot seguit.

Una pistola elèctrica similar a la que hauria emprat el turista.

Relacionat

Discuteix amb uns veïns a Sispony i acaba amenaçant un conductor amb una taser al Coll de la Botella

Ja davant d’aquesta situació va ser advertida la policia. L’home va marxar del lloc i a l’altura de la rotonda d’Erts hauria començat a perseguir tres nois que es desplaçaven en un altre cotxe. No content amb atemorir-los tot seguint-los, en un moment donat es va posar en contra direcció per barrar-los el pas. Hauria estat en aquest moment que va treure de l’interior del vehicle la Taser i un pal de fusta per començar a amenaçar els nois a tort i a dret.

La policia, que ja estava advertida com s’ha dit, va acabar enxampant l’home, que després del primer incident semblava que havia d’anar en direcció a Espanya, i se li van atribuir dos delictes diferents. Un contra la seguretat col·lectiva pel port de l’arma, que està prohibit. I un altre contra la llibertat pel fet d’haver exhibit la Taser tot amenaçant els joves.

Comentaris (3)

Trending