Alerta de ‘phishing’ per als usuaris de Myandbank

La policia i l’entitat alerten que es tracta d'un missatge fals en el qual els ciberdelinqüents suplanten la identitat per demanar que es cliqui en un enllaç per finalitzar una transacció pendent

Missatge fals de Myandbank
Missatge fals de Myandbank

Myandbank alerta d’un intent de suplantació d’identitat a través d’un missatge SMS on s’informa el client que té una transacció pendent de confirmació i es demana clicar en un enllaç, que suposa una trampa perquè els ciberdelinqüents puguin accedir a les dades personals.

Els intents de ‘phishing’ continuen i en aquest cas qui ho ha alertat ha estat Myandbank. En aquest cas, es tracta d’una ciberestafa a través d’un missatge SMS en què s’informa l’usuari en nom de l’entitat que “tens una transacció pendent de confirmació addicional, Visiteu el centre de seguretat”. Llavors s’indica un enllaç, que no s’hi ha d’accedir.

Des de Myandbank s’adverteix que aquest missatge és fals. Des de la policia es demana que s’esborri i no s’entri en aquesta direcció. Reitera que no s’han de facilitar dades personals per tal d’evitar que els ciberdelinqüents puguin actuar.

Etiquetes

Comentaris

Trending