Alerta per un intent de ‘phising’ fent-se passar per MoraBanc

La mateixa entitat ha desmentit a xarxes que els missatges que han rebut diferents persones siguin seus i que, en cap cas, es demanarà mai que es comparteixin dades sensibles de forma telemàtica

El missatge que estan rebent diverses persones.
El missatge que estan rebent diverses persones.

Usuaris de les xarxes socials han denunciat un nou intent de ‘phising’. En aquest cas, els impulsors d’aquesta pràctica il·lícita es fan passar per MoraBanc i demanen dades dels suposats clients. Així, envien SMSs a través dels quals es demana entrar a una web on es produeix el robatori de les dades.

Són diverses les persones que han denunciat haver rebut al seu terminal mòbil el missatge en qüestió. En ells, i fent-se passar per l’entitat financera, s’indica que “hem de confirmar les teves dades cada 90 dies”. Per això, es reclama que s’entri a una direcció d’internet “avui mateix”.

Els mateixos usuaris estan alertant a les xarxes socials de l’intent de ‘phising’. De fet, MoraBanc ja ha fet un post a les xarxes per deixar clar que “mai us demanarà contrasenyes ni dades sensibles online”. Per tant, s’avisa que “no s’ha de fer cas de missatges fraudulents”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending