Agressions en família

La policia deté dues dones per pegar sengles parelles i un home per colpejar al rostre el seu pare

Comentaris

Simulació d'un cop de puny.
Simulació d'un cop de puny. ARXIU

La policia ha detingut els darrers dies tres persones -dues dones i un home- per delictes contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En els tres casos es van tractar d’agressions en el marc de suposades desavinences familiars. Els agents van haver de detenir dues dones per pegar sengles parelles i un home per colpejar el seu pare.

El primer cas es va donar dilluns passat, poc després de la mitjanit. A Andorra la Vella, una dona resident de 23 anys,  va haver de ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. La policia va ser requerida a la via pública per una discussió de parella que deriva en una agressió per part de la detinguda envers la víctima, en propinar-li diversos cops de puny i puntades de peu. La víctima presentava una ferida erosiva important al coll.

L’endemà, a cavall de dilluns a dimarts, a la 1 de la matinada, a Sant Julià, el cos de l’ordre va haver d’arrestar un home resident de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Requerits en un domicili particular per una discussió entre un fill i el seu pare, els agents de la policia van poder comprovar com la batussa va derivar en una agressió per part del detingut envers el progenitor, en propinar-li varis cops al rostre i coll, tanmateix injuria a l’interessat.

Finalment, el darrer cas es va donar aquest diumenge a la nit, a Soldeu. Una dona resident de 52 anys va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física. Es va sol·licitar la presència de la policia per una desavinença de parella en un establiment de restauració, sobre lloc es determina que la interessada i degut presumiblement a la ingesta d’alcohol hauria donat dues bufetades a la cara al seu cònjuge.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending