Agredeix brutalment la dona per arribar tard i beguda a casa i acaba detingut

L’home, que prèviament havia trucat la policia perquè la parella no tornava al domicili, va recriminar-li el seu estat però la discussió va pujar de to i la va acabar colpejant i sacsejant, deixant-li marques per tot el cos

Un cotxe policial en un servei nocturn.
Un cotxe policial en un servei nocturn. POLICIA D'ANDORRA

La policia va detenir aquest diumenge un home per agredir la seva parella en el marc d’una discussió al domicili. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí quan tots dos haurien protagonitzat una forta baralla dialèctica, que va acabar anant a més, després que la dona hagués passat tota la nit fora de casa amb les amigues i arribés en un considerable estat etílic i, també, havent pres droga. Ara, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Els fets van tenir lloc poc abans de les vuit del matí a Andorra la Vella. La dona havia passat la nit fora de casa. Inicialment, havia sortit amb les amigues i l’home va començar a posar-se nerviós en veure que no tornava al domicili. Fins i tot, havia contactat amb la policia tement que hagués pogut patir algun problema.

Quan la jove, d’uns 25 anys, va arribar al pis, ho va fer notablement beguda. A més, i segons es va poder constatar, també havia pres droga. L’home li va recriminar el seu estat i la discussió va anar pujant de to. I molt. Tant que, finalment, l’ara detingut va perdre el control de forma desaforada i va acabar agredint i sacsejant la dona de forma molt violenta.

La policia es va presentar al pis i va constatar les ferides de la jove, que va haver d’anar a l’hospital. Tenia marques per tot el cos, segons les fonts consultades. Així, també es va detenir l’home per l’agressió comesa. Ara, afronta els presumptes delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending