L’afectada del viatge de bus ‘infernal’ formalitza reclamació amb la intenció que no es repeteixi

Els familiars de la dona que va viure un esperpèntic i incòmode trajecte de Barcelona fins a la frontera asseguren que és impossible que el xofer no se n’adonés que un dels passatgers molestos s’estava fumant un porro

El trajecte suposadament controvertit va ser dimecres al vespre.
El trajecte suposadament controvertit va ser dimecres al vespre. ARXIU

La dona implicada en el viatge del DirectBus que dimecres a la nit va estar ple d’incomoditats per la presència de dos passatgers aparentment “beguts i drogats” que van acabar foragitats al punt fronterer en no dur la preceptiva documentació ha formalitzat la pertinent reclamació a la companyia aquest dissabte. Segons fonts familiars, no hi ha cap més pretensió que el fet no es torni a repetir. I que si es dóna una situació igual o similar el xofer actuï en conseqüència.

La neboda de la dona que va denunciar els fets a les xarxes socials ha assegurat que els havia estat impossible fer la reclamació amb anterioritat i ha lamentat que el seu text pogués semblar un atac a la resta dels passatgers del trajecte. En qualsevol cas ha deixat clar que això no és així i que la única pretensió era deixar palès del malestar generat per la inacció del conductor i, per tant, de la companyia davant el fet. Com ja deia en el seu escrit públic, l’únic reconeixement que hauria fet el xofer és que als dos passatgers conflictius no se’ls hauria d’haver venut el bitllet a Barcelona, des d’on va sortir el vehicle.

Un dels autocars del DirectBus.

Relacionat

El viatge ‘infernal’ des de Barcelona que la companyia de bus no sap veure

Entenen però les afectades que el conductor també hauria d’haver obrat en conseqüència perquè consideren impossible que per molt concentrat en la conducció que el xofer estigués, era impossible que no fos conscient, per exemple, que un dels dos passatgers “es va fumar un porro” durant el trajecte i sense cap tipus de mania. Alhora, la familiar de la implicada consultada ha recordat que mitja hora abans d’arribar al punt fronterer bé que el conductor va aturar l’autobús per retreure el comportament que estaven tenint els dos passatgers.

Comentaris (1)

Trending