S’adorm uns segons i s’encasta de manera virulenta contra un cotxe estacionat a Incles

El conductor del vehicle que ha causat el xoc ha sortit il·lès de la topada i ell mateix, just a la mitjanit, ha avisats als cossos de seguretat perquè es fessin càrrec de la situació

Comentaris

El cotxe estacionat que ha resultat danyat.
El cotxe estacionat que ha resultat danyat.

Sortosament, ha quedat només en danys materials. Però el xoc ha estat més que aparatós. I l’estat en què han quedat els vehicles, especialment el que estava estacionat just davant d’un hotel a la carretera general, a Incles, també és més que rellevant. Tot plegat perquè el conductor del turisme matriculat al Principat que circulava per la via d’entrada correctament s’ha adormit uns instants i s’ha encastat contra el cotxe aparcat.

L’accident ha passat cinc minuts abans de la mitjanit. El vehicle causant del xoc circulava en direcció nord. Havia sortit del Tarter. I a Incles, la somnolència momentània l’ha fet desviar de la seva trajectòria i ha picat amb totes les forces que duia llavors el cotxe contra un turisme estacionat al lateral de la calçada. Un Seat León vermell matriculat a Espanya i els responsables del qual no han estat localitzats aquesta mitjanit.

La virulenta topada ha fet despertar de cop el conductor del vehicle que ha perdut el control. Ell mateix ha contactat la policia perquè es fes càrrec de la situació i els ha explicat el que havia succeït. La prova d’alcoholèmia i de tòxics ha deixat clar que no conduïa sota l’efecte de cap substància. Sortosament, tot ha quedat en danys materials. Quantiosos, això sí. Perquè el vehicle causant del xoc portava un fort cop a la part davantera i especialment malmès estava el cotxe estacionat.

En efecte, el vehicle en qüestió, precintat encara per la policia per assegurar la zona mentre es contacta amb el titular i es pot adoptar la decisió que escaigui, ha quedat literalment rebentat per la part posterior. Amb el maleter totalment enfonsat i l’espai previst per als passatgers del darrere conseqüentment també molt danyat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending