Acudeix a la consulta de l’ex-dona, l’agredeix i se’n va

La policia deté un home de 37 anys per un delicte de violència de gènere i la Batllia el condemna per la via ràpida abans de deixar-lo en llibertat

Els fets van passar en un despatx professional.
Els fets van passar en un despatx professional. ARXIU

La policia ha detingut aquest dimecres a primera hora del matí un resident francès de 37 anys que unes hores abans, just la tarda dimarts, va acudir al despatx professional de la seva ex-parella, una consulta situada en un cèntric edifici d’Andorra la Vella, i tal com va arribar al local l’hauria agredit i hauria tocat el dos. La motivació de l’agressió no ha transcendit.

El que sí que ha estat crucial que aquest matí la dona hagi decidit presentar la pertinent denúncia per, seguidament, segons fonts judicials, la policia hagi procedit a detenir el denunciat per un delicte de violència en l’àmbit domèstic, o violència de gènere en aquest cas amb l’agreujant que la víctima és l’ex-parella de l’agressor.

Al cap de poques hores, l’home ha estat posat a disposició judicial i hauria estat condemnat per la via ràpida recuperant la llibertat tot seguit. Els fets, que es porten amb relativa discreció, haurien sobtat d’allò més l’entorn de l’una i de l’altre, dues persones d’una certa rellevància professional.

Comentaris

Trending