Aparatós accident en les immediacions de la rotonda del túnel del Dos Valires, a la Massana

Un tot-terreny ha donat diverses voltes de campana sense que la conductora, i única ocupant del vehicle, hagi sofert lesions de gravetat

Una imatge del cotxe accidentat.
Una imatge del cotxe accidentat.

L’entrada nord del túnel de Sant Antoni i la rotonda del pont del túnel del Dos Valires ha viscut aquest matí un bon ensurt amb un accident que ha estat més espectacular que greu. Tot i les voltes de campanes que ha fet el vehicle, l'única persona que viatjava en el cotxe només ha sofert contusions que no revesteixen, en principi, gravetat. Un incident que ha requerit tallar el Túnel Sant Antoni en sentit sud durant mitja hora.

A les 11.13 hores els serveis d'emergència han rebut l'avís d'un accident de trànsit entre l’entrada nord del túnel de Sant Antoni i la rotonda del pont del túnel del Dos Valires que, al final, ha resultat ser més espectacular que greu. El tot-terreny, un Land Rover Range amb matrícula del Principat, ha donat diverses voltes de campana, deixant molt malmès el vehicle.

Només s'ha vist implicat un cotxe i l'única persona que hi viatjava en ell -la conductora-, una resident de 43 anys-, ha resultat ferida. Tot i que en un inici es podia pensar en ferides greus, després de passar per l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell s'ha conformat que pateix contusions, sense que aquestes revesteixin gravetat. Ha estat més l'ensurt que el que ha estat.

A causa de l'accident, el Túnel Sant Antoni s'ha tallat en sentit sud perquè els serveis d'emergència poguessin dur a terme la seva feina. En la mitja hora que ha durat aquest tall, els vehicles que volien anar direcció escaldes es desviaven pel túnel del Dos Valires

Comentaris (2)

Trending