Dos motoristes s’accidenten als Cortals d’Encamp en creuar-se’ls un ruc a la carretera

El sinistre va passar poc després de les 11 de la nit més enllà de la zona dels berenadors encampadans de la CS-220 i els dos dels pilots, residents de 23 i 26 anys, es van fer contusions i, un fins i tot, alguna fractura lleu tot i que durant la matinada han estat donats d’alta hospitalària

L'accident ha passat de nit més amunt de la zona de pícnic de la carretera dels Cortals d'Encamp.
L'accident ha passat de nit més amunt de la zona de pícnic de la carretera dels Cortals d'Encamp. ARXIU

Dos motoristes han sofert la nit passada un accident de notables conseqüències en creuar-se’ls, aparentment, un animal -en principi un ruc- per la carretera dels Cortals d’Encamp, per on circulaven passades les 11 de la nit. Inicialment el sinistre semblava que podia tenir conseqüències molt greus, però a mida que han arribat els serveis d’emergència i seguretat, malgrat que les ferides que patia un d’ells revestien certa gravetat, en tot moment el motorista hauria estat conscient. En ser atès a l’hospital, l’abast de les ferides va anar a menys.

En efecte, segons fonts hospitalàries consultades aquest matí, tots dos motoristes van causar alta hospitalària després que se’ls fes el tractament corresponent i la diagnosi necessària a Urgències. El que és clar és que fins al punt de l’accident, a la CS-220, més enllà en sentit ascendent de la zona de pícnic que hi ha en aquella via, s’hi van traslladar inicialment agents de circulació del comú d’Encamp i, amb posterioritat, hi van anar tant assistències sanitàries com, com a mínim, un equip d’atestats de la policia. En principi, l’animal implicat formaria part d’una explotació ramadera encampadana coneguda i amb les assegurances pertinents en regla.

Haurien estat els motoristes els que haurien assegurat que el seu moviment brusc es va deure al pas d’un animal. Perquè de topada amb el matxo o similar no n’hi hauria hagut cap i tampoc els agents haurien observat cap bèstia a l’entorn tot i ser conscients que n’hi ha i tenir clar de quina explotació són. Els extrems relatius a les causes s’hauran d’aclarir en les properes hores. Els dos motoristes marxaven conjuntament. Són residents de 23 i 26 anys, respectivament, que conduïen una Yamaha T-MAX XP 500 i una Honda CBR 600, totes dues matrículades al Principat.Un d’ells presentava contusions i l’altre, que hauria quedat estès a terra perquè tot i ser conscient en tot moment, hauria sofert lesions una mica més seriosa amb alguna fractura lleu inclosa.

Comentaris (9)

Trending