Accident entre dos vehicles a la frontera francoandorrana

El xoc ha provocat fins a dues hores de retencions en els vehicles que tractaven de passar cap a França i, també, els que creuaven cap a Andorra, amb una creixent crispació entre els conductors

Cues d'accés al Principat des de França a causa de l'accident.
Cues d'accés al Principat des de França a causa de l'accident.

A mig camí entre territori andorrà i francès s’ha produït aquesta tarda, al volt de les 17:00h un accident entre dos vehicles. Al tractar-se d’un punt que, tot i estar ja a França, però tenir força proximitat amb el Principat, han intervingut els efectius andorrans, que han acudit fins al lloc on s’ha donat el xoc. Així mateix, les cues en els dos sentits s’han intensificat i han superat els 3 quilòmetres. A més, l’espera ha estat de més de dos hores per als conductors.

El servei de circulació del Pas de la Casa ha rebut l’avís d’un accident entre dos cotxes a prop de la frontera del Baladrà. Concretament, entre la rotonda de sortida del túnel i el punt fronterer. Fins al lloc s’han traslladat efectius andorrans, com els Bombers, per tal d’atendre els afectats, entre els quals hi ha un ferit, del qual s’han fet càrrec les autoritats franceses, així com de l’eventual atestat.

Aquest accident ha intensificat les retencions per sortir del Principat que, segons Mobilitat, s’allarguen 3,5 quilòmetres. Els carrils s’han tallat en dues direccions i els cotxes han estat parats més de dues hores per haver de creuar la frontera. Això ha provocat la crispació d’aquells que han hagut d’esperar a uns treballs que, afirmen, no justifiquen el temps que han estat a la carretera parats.

WhatsApp Image 2023 04 30 at 21.08.55
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending