Un accident amb dos ferits lleus complica el trànsit a Canillo

Durant una bona estona, s’ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles que circulaven per la zona per culpa d’un sinistre que tot just ha suposat danys materials

El xoc ha tingut lloc a la general 2, al seu pas per Canillo.
El xoc ha tingut lloc a la general 2, al seu pas per Canillo.

Un accident de trànsit a la carretera general 2 a Canillo ha provocat danys materials al turisme implicat i ferides de caràcter lleu al seus dos coupants, a banda de dificultats en la circulació. El sinistre ha tingut lloc poc després del restaurant Siscaró i, durant una estona, ha obligat a fer pas alternatiu.

Les causes del xoc encara s’han d’investigar però tot apunta a una pèrdua de control per culpa de la calçada mullada. En l’accident s’ha vist implicat un turisme que ha quedat travessat a la via. Al lloc dels fets s’han desplaçat efectius del cos de policia i una ambulància de bombers, que ha hagut d'antendre els dos ocupants del vehicles, que han patit ferides lleus.

A conseqüència del xoc, durant una estona el trànsit s’ha complicat a aquesta zona de la xarxa viària. Durant una estona, membre del cos d’agents de circulació de la parròquia canillenca han hagut de donar pas alternatiu als vehicles que transitaven per la zona.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending