Un accident amb tres vehicles a la carretera de l’Obac crea retencions per entrar a Escaldes

Durant uns 45 minuts s'ha hagut de desviar el trànsit per l'interior de la localitat escaldenca, fet que ha provocat retencions a l'entrada nord de la parròquia

Comentaris

Retencions a l'entrada d'Escaldes-Engordany.
Retencions a l'entrada d'Escaldes-Engordany.

Un accident, més aparatós que greu, ha complicat aquesta tarda la circulació a les parròquies centrals, concretament a l’entrada nord d’Escaldes-Engordany. Un accident amb tres vehicles implicats a la carretera de l’Obac ha obligat a desviar el trànsit provinent d’Encamp per l’interior de la parròquia escaldenca.

Segons han informat des de Bombers, l’avís ha estat a les 18.35 hores i fins als llocs dels fets també s’hi han desplaçat la policia, efectius de circulació de la parròquia escaldenca i el Servei Urgent Mèdic. La via ha hagut d’estar tallada per tal d’atendre les víctimes, retirar els cotxes de l’indret i netejar la carrereta.

Una estona en què ha estat necessari que el trànsit provinent d’Encamp es desviés per l’interior de la parròquia escaldenca, fet que ha generat retencions en l’entrada nord. Una incidència que s’ha resolt 45 minuts més tard i que ha permès recuperar la fluïdesa a la xarxa viària. Per la seva part, els dos ferits han estat traslladats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell per avaluar les lesions sofertes, tot i que, segons els indicis, no revesteixen gravetat.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending