Acaba a l’hospital després de perdre 3.000 euros al bingo

Poc abans de la passada mitjanit la policia i una ambulància han hagut de fer acte de presència a la sala de joc arran de l’altercat protagonitzat per un client

Màquines escurabutxaques.
Màquines escurabutxaques. arxiu

Un home ha acabat al servei d’Urgències de l’hospital poc després de la mitjanit passada després de protagonitzar un altercat del vestíbul d’un bingo del país. Sota els efectes de l’alcohol, segons algunes fonts, després de perdre uns 3.000 euros hauria reaccionat violentament i s’hauria fet lesions que, juntament amb l’atac d’angoixa sofert, han obligat a mobilitzar la policia i les emergències mèdiques.

Els fets, segons les fonts, s’han alertat vint minuts abans de les 12 de la nit passada. L’home presentava diverses ferides que, en principi, no revestien especial gravetat i també presentava un quadre d’alteració més que notable. Durant l’altercat al vestíbul de la sala de joc hi hauria hagut alguns cops amb algun altre dels clients. No obstant, almenys que s’hagi pogut corroborar, la policia, alertada per la tensió del moment, no hauria hagut de fer cap detenció.

Comentaris (5)

Trending