Acaba detinguda per pegar la parella després que els veïns sentissin parlar d’un ganivet

Un altercat poc abans de la mitjanit de dissabte a diumenge va suposar l’arrest d’una resident a la zona de Terra Vella i sortosament l’arma blanca no es va emprar

Una imatge d'arxiu de la zona de Terra Vella.
Una imatge d'arxiu de la zona de Terra Vella. ARXIU

Els crits que feia una parella en plena baralla i, sobretot, el fet que de la cridòria els veïns tinguessin clar que hi havia un ganivet presumptament en joc va fer que s’acabés activant la policia -un parell de patrulles segons testimonis presencials- i que una resident a la zona de Terra Vella, a Andorra la Vella, de 40 anys, acabés detinguda per un presumpte delicte de violència domèstica. Sortosament, el ganivet -més d’un fins i tot- no es va arribar a emprar en cap moment. Però sí que hi va haver moments de molta tensió.

Els veïns d’un dels immobles de Terra Vella es van alarmar de valent quan van sentir una dona que exigia cridant enmig d’una baralla que l’altra part deixés estar el ganivet. Davant dels crits i del soroll, es va requerir la presència de la policia i diversos agents -els testimonis no han pogut concretar si hi havia quatre uniformats o més- es van desplaçar fins a la zona. En arribar van poder trobar un parell de ganivets. Sense usar ni molt menys. I també van poder constatar ja dins el domicili com la dona havia agredit l'home i aquest es mostrava desesperat.

De les indagacions fetes pels agents, s’hauria aclarit que de la batussa, en una mena de xantatge emocional, l’home -es tractaria d’una parella jove- hauria fet una mena d’intent sense cap intenció real d’autolesionar-se. D’aquí que emprés el ganivet o, més aviat, que el mostrés davant l’atemoriment de la dona, que és quan va cridar i va acabar alertant encara més els veïns, que ja feia una mica que estaven al corrent de la situació. En tot cas, no va anar aquesta qüestió més enllà de fer-se veure o voler-se fer perdonar, suposadament, després de l’agressió que havia rebut i que li va valdre la detenció a la dona.

Comentaris (5)

Trending