Abandona el cotxe i els dos companys en cridar-li l’alto la policia

Els uniformats van detenir dos homes, un per estar expulsat del país per haver fet contraban ja amb anterioritat i l’altre per dur a sobre una petita quantitat de cocaïna

L'incident es va produir a l'altura de la rotonda de Josep Escaler.
L'incident es va produir a l'altura de la rotonda de Josep Escaler. ARXIU

Transitaven per l’avinguda Tarragona poc després de les 8 de la tarda. La policia ja els havia posat la banya a sobre i en un moment donat els va cridar l’alto perquè s’aturessin. De cop, el conductor abans d’arribar on pretenien els agents s’atura i abandona el vehicle amb els dos companys que portava a l’interior i inicia una fuga a peu que va acabar sent exitosa. No tant per als dos companys.

De fet, els detinguts van ser dos. Els que es van quedar al cotxe. Això aquest dimecres a la tarda-vespre. L’incident inicial va ser a l’altura, més o menys, de la rotonda de Josep Escaler. La policia va trobar a l’interior del vehicle una mica de tabac. Suposadament de contraban. De fet, el conductor que va iniciar la marxa a peu i que seria enxampat una estona després ja sabia que si la policia l’identificava acabaria detingut.

Potser no tant pel que duia al damunt sinó pel fet que havia estat expulsat anteriorment del país per la comissió del mateix delicte. Per tant, si trencava l’ordre dictada anteriorment era una detenció segura. Ell, per ara, se n'ha salvat. Està fugat. Un seu company, que estava en la mateixa situació d'expulsió prèvia (algerià de 44 anys), sí que ha acabat arrestat. I l'altre dels dos que es van quedar ‘tirats’ al cotxe va ser detingut (francès de 39 anys) perquè duia al damunt una petita quantitat de cocaïna.

Aquests dos detinguts se sumarien a tres més que hi va haver durant la nit de dimarts al tomb de Bordes d’Envalira. Es tractaria de turistes i també se’ls relacionaria amb el tràfic il·lícit de tabac.

Comentaris (4)

Trending