Xavier Jové i Sabrina Solana repeteixen triomf a la segona edició de l'Otso Trail Dog

EL 80% dels participants eren debutants en la cursa que s'ha fet a la parròquia d'Encamp, amb sortida i arribada a la plaça dels Arínsols

Comentaris

El podi de la  competició femenina.
El podi de la competició femenina. COMÚ D'ENCAMP

Xavier Jové, amb la seva mascota Gares, i Sabrina Solana, amb el seu gos Loud, s'han proclamat aquest diumenge vencedors de la categoria general masculina i femenina de la segona edició de l'Otso Trail Dog, que ha tingut lloc a la parròquia d'Encamp, amb sortida i arribada a la plaça dels Arínsols. Els guanyadors que han marcat un temps de 45 min i 15 s i 52 min i 50 segons, respectivament repeteixen pòdium de la primera edició.

El Conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez ha afirmat que "estem molt contents de com s'ha desenvolupat l'esdeveniment" i ha afegit que és "una prova que ha anat a més". Durant l'entrega de premis, que ha comptat també amb la presència de la cònsol major, Laura Mas, i dels consellers, André Riba i Esther Vidal, un bon nombre de participants han destacat l'èxit de la cursa, tot i que la pluja ha fet acte de presència durant la sortida de la cursa de 3km.

Els consellers han felicitat als guanyadors i han agraït en nom del comú la participació de tots els equips, de totes les empreses i entitats participants durant el cap de setmana, així com dels voluntaris i personal comunal que ha fet possible aquesta nova edició de la Trail Dog Encamp, la cursa per equips entre persones i el seu gos.

El 80% dels participants eren debutants. També hi ha hagut equilibri de gènere, amb un 50% de participació masculina i femenina, i fins al 35% dels inscrits han estat persones de fora d'Andorra. L'exciclista professional Joaquim 'Purito' Rodríguez. ha participat en l'activitat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending