Els voluntaris de la Creu Roja a la Covid tindran un any gratis el carnet de l'ACA

Els avantatges són l'assistència al vehicle, la personal en cas de necessitat mèdica, durant un viatge i l'oferta d'assegurances

Comentaris

Josep  Pol (Creu Roja), Enric Pujal (ACA) i el ministre Víctor Filloy.
Josep Pol (Creu Roja), Enric Pujal (ACA) i el ministre Víctor Filloy.

Els voluntaris de la Creu Roja que han participat en el dispositiu de la pandèmia gaudiran durant un any i de manera gratuïta dels serveis que ofereix l'Automòbil Club d'Andorra (ACA).  Així ho ha decidit l'entitat que ha anunciat la mesura en una roda de premsa. Els avantatges són l'assistència al vehicle i a la persona en cas de necessitat mèdica i tots els serveis de gestoria que ofereix el club.

El president de l'ACA, Enric Pujal ha explicat que durant la pandèmia van pensar en diverses accions i una d'elles va ser fer un agraïment als voluntaris de la Creu Roja. D'aquesta manera es va decidir se'ls oferirà els serveis de l'entitat durant un any. El president de la Creu Roja, Josep Pol ha recordat que quasi 2.000 persones han participat en les tasques de voluntari. L'acció coincideix amb el 40è aniversari de la Creu Roja i amb el 60è de l'ACA.

El ministre d'Afers Socials, Víctor Filloy ha subratllat la bona resposta per part dels voluntaris "i la capacitat altruista de la gent d'Andorra". Els voluntaris han dedicat 10.000 hores de treball, bàsicament en els stop labs, i el suport als hotels i a les residències de la gent gran. "Han tingut moments tensos però la valoració és molt positiva", ha afegit el ministre. Ja s'han començat a enviar els diplomes de reconeixement per part del Govern als voluntaris.

En total els beneficiaris d'aquest reconeixement seran 1.934 voluntaris. En aquest sentit, la Creu Roja Andorrana es posarà en contacte amb ells per informar-los com podran donar-se d'alta al Club en tan sols tres senzills passos i així poder rebre gratuïtament tots els serveis de l'ACA. Els voluntaris que ja són socis, podran traslladar el benefici a un familiar dins de la modalitat de socis de les que ja disposa el Club.

 

 

Comentaris

Trending