Vives reconeix el treball dels comuns durant la pandèmia

El Copríncep Episcopal ha iniciat aquest divendres a Sant Julià de Lòria les visites a les parròquies per agrair les accions realitzades durant la crisi

Comentaris

Majoral, Vives i Codina durant la trobada d'aquest divendres.
Majoral, Vives i Codina durant la trobada d'aquest divendres. Comú de Sant Julià de Lòria

El Copríncep Episcopal, Joan-Enric Vives ha iniciat aquest divendres a Sant Julià de Lòria les visites a les parròquies per reconèixer el treball que s'ha fet durant la pandèmia i donar suport. "Han fet un treball molt important i vull dir a la ciutadania d'Andorra que han d'estar contents de la tasca duta a terme pels seus cònsols perquè han fet molt".

Vives ha aprofitat la seva estada a Sant Julià per celebrar el sagrament de la Confirmació per reunir-se amb els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina i amb la resta de consellers. "Hi ha hagut moltes persones que han patit i potser ens sortirà el cop més endavant. Alguns parlen de les conseqüències psicològiques, econòmiques però entre tots intentarem sortir endavant".

Majoral, per la seva part, ha explicat totes les accions realitzades pel comú durant la pandèmia. En concret, li han enumerat el conjunt de mesures adoptades en matèria econòmica i social per fer més fàcil la tornada a la normalitat com ara l’ajornament del pagament d’impostos o la rebaixa dels mateixos

El Copríncep Episcopal visitarà més endavant Encamp, la Massana, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany. Pel que fa a Ordino i Canillo, les confirmacions s'han d'efectuar el mes de setembre però Vives vol reunir-se amb els cònsols abans.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending