La Visura Ciutadana pren forma

El BOPA publica el nom dels deu membres escollits després d'haver fet un sorteig entre 26 persones 10 dones i 16 homes) i formaran part d'aquest òrgan de consulta durant el període 2023-2025

Moment del sorteig per escollir els membres de la Visura Ciutadana
Moment del sorteig per escollir els membres de la Visura Ciutadana SFGA

El passat 21 de febrer es va realitzar el sorteig entre 26 persones (10 dones i 16 homes) per escollir els deu membres (cinc homes i cinc dones) i els consegüents suplents per al període comprès entre el 2023 i el 2025. La Visura Ciutadana es va crear per facilitar i millorar la comunicació entre l’Administració general i la ciutadania i promoure espais de col·laboració.

El BOPA publica aquest dimarts les persones que han estat seleccionades per formar part d’aquest òrgan de consulta per part del Govern que aporti la visió ciutadana. Està format per cinc dones i cinc homes. Les dones són: Marta Salvadó, Maria Carmen Lamelas, Rosa Pérez, Liliana Catarina Martins i Ester Vila. Per la seva part, els homes són: Òscar Serrano, Francesc Xavier González, Olivier Bracque i David Cota. També s’han anunciat els noms de les persones suplents amb cinc dones i onze homes.

La Visura Ciutadana haurà de valorar les accions de Govern i elaborar propostes de millora en l’acció de Govern, així com identificar aquells projectes que s’haurien de fer amb la participació de la ciutadania i elaborar informes o criteris per ser tinguts en compte pel Govern sobre aquells temes que siguin d’interès per a la ciutadania.

Tot i ser un servei cívic voluntari, els membres que formen part podran rebre una gratificació de 300 euros per l’assistència a les reunions, tal com preveu el reglament de participació ciutadana aprovat per Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending